Ploegleider Outbound - Logistiek

Sector: Overig
Niveau:
Plaats: Waalwijk
Solliciteer

Beschrijving

 

Docdata loopt voorop in het bieden van schaalbare en flexibele e-commerce oplossingen om de webshops van haar klanten te laten excelleren. Zo verzorgt docdata de bouw van het e-commerce platform voor haar klanten, maar ook de ontvangst, opslag, verpakking en verzending van de producten die in de webshops van haar klanten worden verkocht. Daarnaast beschikt docdata over eigen studio’s ten behoeve van de fotografie en verfilming van de producten die haar klanten aanbieden op hun websites.


Ben jij degene die samen met je team de uitdaging aan wil gaan om onze dienstverlening
“vandaag besteld, morgen in huis” waar te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door de snelle groei van docdata zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten
voor de functie van


Ploegleider Outbound m/v
(Fulltime)


De functie
Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering van alle logistieke werkzaamheden. Als Ploegleider verdeel je het werk en houdt de prioriteiten in het oog. Dit met het streven naar een optimale klanttevredenheid en het behalen van de gestelde targets. Je bent veel op de werkvloer aanwezig om de processen te volgen en bij te stellen waar nodig. Daarnaast bewaak je de voortgang en de motivatie van de medewerkers; je faciliteert hen waar nodig om de werkzaamheden zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Het team dat je dagelijks aanstuurt bestaat uit ca. 45 medewerkers en in het hoogseizoen uit ca.150 medewerkers. Je rapporteert aan de Supervisor Warehouse en bent werkzaam in een 2-ploegendienst.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Initiëren en bewaken van de bezetting en efficiency van je team en de processen;
  • Het op de hoogte stellen van de Supervisor Warehouse over de voortgang van de activiteiten;
  • Er op toezien dat er volgens de instructies en gemaakte afspraken wordt gewerkt;
  • Verzorgen van de personeelsplanning en de optimale inzet;
  • Bewaken van orderprocessing;
  • Het doen van verbetervoorstellen m.b.t. het logistieke proces;
  • Voeren van functionering- en beoordelingsgesprekken;
  • Bieden van verzuimbegeleiding aan de medewerkers van je team;
  • Uitvoeren van metingen, rapportages maken en analyses;
  • Ondersteunen van je team waar nodig.


Jouw achtergrond
Je bent ambitieus, houdt van aanpakken en hebt MBO werk en denkniveau. Ruime leidinggevende ervaring heb je opgedaan in een output gerichte logistieke- of productieomgeving waar dagelijks met strakke deadlines wordt gewerkt. Je beschikt over een goed situationeel inlevingsvermogen en nog betere communicatieve vaardigheden. In stressvolle situaties ben jij degene die het overzicht houdt en rust uit straalt. Je bent van nature een people manager die graag successen deelt met anderen. Openheid, daadkracht, ordelijkheid en begripvol  zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn. Met jouw kennis en enthousiasme weet jij medewerkers te motiveren en wanneer de prestaties minder zijn, deze samen te verbeteren. Ook is het voor jou een uitdaging om medewerkers met potentieel talent verder te ontwikkelen. Je bent inventief in je oplossingen en hebt een pro-actieve werkhouding. De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift.

Ons aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan met volop vrijheid, ruimte voor ondernemerschap en dynamiek in een succesvolle en volop in ontwikkeling zijnde onderneming. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s in een jonge en uitdagende werkomgeving, waar jouw talent gewaardeerd wordt en er volop ruimte is jouw persoonlijke capaciteiten ten volste te ontwikkelen en te benutten. docdata heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV. Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Ploegleider Outbound - Logistiek neem je contact op met afdeling Recruitment op nummer 0416674111. Meer informatie >>>

Docdata vraagt in haar aannamebeleid van elke medewerker een recente en functiegerelateerde VOG.Trefwoorden: Ploegleider Outbound m/v, Vacature, Ploegleider logistiek, MBO / HBO, Logistiek / Distributie, Transport / Logistiek / Vervoer, , Noord-Brabant, Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Logistiek manager, Manager outbound, Ploegleider distributie, leidinggevende, Ploegleider distributiecentrum, Warehouse, Manager distributie, Teamleider logistiek, Teamleider outbound,

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie >>Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren