Persoonlijkheidsprofiel - kleurenscan

Sector: Overig
Niveau:
Plaats: Waalwijk
Solliciteer

Beschrijving

PERSOONLIJKHEIDSPROFIEL


Denk jij er wel eens over om het roer om te gooien? Heb jij je draai nog niet gevonden? Of ben je al een hele poos op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou!

?

Door deze kleurenscan krijg je een goed beeld waar jouw capaciteiten liggen maar ook waar nog iets bijgeschaafd kan worden. Tevens maken een we DM profiel waarbij wordt gekeken wat jouw meest natuurlijke talenten zijn. De scan is overigens niet be?nvloedbaar en daardoor erg krachtig!


In de huidige tijd is de instroom van kandidaten hoog op de arbeidsmarkt. Bedrijven reorganiseren, er vallen gedwongen ontslagen, er gaan bedrijven failliet. Door de grote instroom is het noodzakelijk om veel zorg te besteden aan je eigen kandidatuur. Om goed na te denken hoe je jezelf zal profileren.

?

De eerste stap wordt gemaakt door het maken van jouw persoonlijkheidsprofiel. Een tweede stap kan het Recruitment4You Select+ pakket zijn.

?

Het traject bestaat uit verschillende onderdelen:?

 • DM profiel opmaken en bespreken

 • MindConnexion (uitgebreide scan) in kaart brengen

 • Verkregen inzichten verwerken in Curriculum Vitae

 • Bepalen of het talentenspel een extra toegevoegde waarde heeft

 • Bepalen of een vervolg richting R4Y Select+ gewenst is


 • Voor wie is het persoonlijk traject bedoeld?

  Het persoonlijkheidsprofiel is geschikt voor kandidaten die bereid zijn in zichzelf te investeren. Het is een cadeautje aan jezelf en investering in je toekomst. Of je een achtergrond hebt op MBO, HBO of WO niveau is geen criteria. Het is overigens bijzonder geschikt voor kandidaten die overwegen om het Recruitment4You Select+ te gaan doen.

  ?

  Talentenspel

  Recruitment4You werkt samen met een coach die het talentenspel verzorgt, deze kosten worden bijna door alle verzekeraars vergoed, wat het daardoor voor iedereen toegankelijk maakt!


  Belangstelling?

  Ben je na het lezen benieuwd geworden naar dit traject? Stuur dan een email naar [Click Here to Email Your Resum?] met je CV als bijlagen.

  Terug naar overzicht

   
  goto E-Smart.nlgoto Beheren