Product Manager Bathroom Fashion (28-32 uur)

Sector: Detailhandel
Niveau:
Plaats: Waalwijk
Solliciteer

Beschrijving

De organisatie
Sealskin BV in Waalwijk, onderdeel van de Coram Groep, is fabrikant en marketeer van merkartikelen voor de badkamer. Hierin wordt een tweetal productgroepen onderscheiden: ‘Sanitair’ (baden, whirlpools en douchecabines) en ‘Bathroom Fashion’ (badmatten, douchegordijnen en accessoires). Sealskin is marktleider en richt zich op het midden en hogere segment van de markt. Afnemers zijn de sanitaire vakhandel, grote retailers in de DHZ-, woninginrichting- en huishoudzaken, warenhuizen en e-commerce bedrijven.
Voor de productgroep ‘Bathroom Fashion’ ontwikkelt Sealskin zowel producten onder haar eigen merk, maar ook onder ‘private label’. Voor de afdeling Productmanagement Bathroom Fashion zijn we op zoek naar een enthousiaste collega.

Sealskin zoekt per direct een:
Product Manager Bathroom Fashion (28-32 uur)

De functie

Als Productmanager ben je verantwoordelijk voor het plannen, co?rdineren en opvolgen van de ontwikkeling van (assortimenten voor) textielproducten en accessoires voor in de badkamer. Je brengt trends en ontwikkelingen in kaart op het gebied van inrichting en decoratie van sanitaire ruimtes en vertaalt dit in een assortiment van succesvolle, kwalitatief hoogwaardige producten.

  • Je verzorgt daarnaast ook klantspecifieke productontwikkeling;
  • Je zorgt voor afstemming met- en aansturing van (internationale) toeleveranciers;
  • Je hebt een adviserende rol op het gebied van product- en materiaalkeuzes op basis van trends en ontwikkelingen in de textiel c.q. mode branche;
  • Je staat open voor innovatieve idee?n en je genereert deze zelf. Je toetst ze aan de markt en stelt ze scherp;
  • Je begeleidt ontwikkelingsprocessen en zet het eindproduct succesvol in de markt; van prijsbepaling tot en met ontwikkeling van verkoop ondersteunende middelen;
  • Je kunt procesmatig werken zonder dat dit je creativiteit beperkt.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren