Kwaliteitsco?nator

Sector: Onderzoek / Ontwikkeling
Niveau:
Plaats: Waalwijk
Solliciteer

Beschrijving

Aarts Plastics in Waalwijk is op zoek naar een hands-on kwaliteitsmedewerker op Hbo-niveau voor het integreren van productiegerichte kwaliteits- en ingangscontrole van onze spuitgietproducten.

Aarts Plastics, gevestigd in Waalwijk, is een fabrikant van kunststof producten voor de cosmetica-, voedings- en medische industrie. Onze klanten bevinden zich door heel Europa. Van oorsprong zijn wij een gespecialiseerd spuitgietbedrijf, wat in de afgelopen 70 jaar de nodige expertise heeft opgebouwd. Op dit moment beschikken wij over 40 technologisch hoogwaardige productielijnen, waarmee we compleet geassembleerde producten kunnen leveren aan onze klanten. Daarnaast hebben we hierdoor de mogelijkheid onze opdrachtgevers te ondersteunen tijdens het ontwikkeltraject van hun nieuwe producten.

Om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen, dagen onze 60 medewerkers zichzelf en elkaar steeds uit om originele en innovatieve oplossingen te bedenken op zowel product- als productieniveau. Onze productie draait 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ter verbetering van onze huidige processen zijn wij per direct op zoek naar een kwaliteitsco?rdinator.

De functie
Als kwaliteitsco?rdinator ben je verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van kwaliteitsprocedures en specificaties. Waar een projectleider afspraken maakt met opdrachtgevers over operationele processen, zorgt de kwaliteitsco?rdinator voor afspraken op het gebied van kwaliteitscontroles en ingangscontroles.
Het betreft een pioniersfunctie: enerzijds heb je contact met klanten en leveranciers afspraken over kwaliteitsissues. Je bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen, en met de klant afspraken te maken. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de projectleiders over het inplannen van de controles. Je weet risico’s in te schatten, en een juiste balans te vinden tussen de wensen van de klant, en de operationele eisen van projectleiders.
Tenslotte vertaal je de met projectleiders en klanten gemaakte afspraken naar operationele processen op de werkvloer, en zorg je ervoor dat controles uitgevoerd, verwerkt en gerapporteerd worden.

Je werkt nauw samen met de hoofd productie (bedrijfsleider) en rapporteert aan de directeur.
Je werkzaamheden bestaan uit:
- (Laten) uitvoeren van productiegerichte kwaliteits- en ingangscontroles;
- Begeleiden van ISO en MVO-trajecten;
- Verbeteren huidig kwaliteitssysteem;
- Verzorgen van rapportages naar management;
- Onderhouden van contacten met klanten en leveranciers.
?


Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren